2018



 Niin vain selvittiin joulun pyhistä ja saatiin uusi vuosi käyntiin.

Meidän joulunvietosta kirjoitinkin jo viimeksi, ja kyllähän se mukavasti meni kuten arvelinkin.

Käytiin aatonaattona miehen mumman työnä tyttöjen kanssa ja kyllähän siitä vanha ihminen ilahtui, aattona käytiin anoppilassa vähän kinkkua maistamassa ja paluumatkalla hautuumaalla viemässä kynttilät mun isomumman ja -paapan, sekä enon haudalle. 
Kotona oli sillä aikaa käynyt joulupukki tuomassa lahjat kuusen alle.
Vai olikohan se kuitenkin niin, että isi ja minä oltiin asialla kun tehtiin lähtöä... Hmm, kukaan ei taida meidän lisäksi tietää ;)
No, johan heräsi pienempikin autopäikkäreiltä kun isin työnä heti eteisestä näkyi kuusen alle ilmestyneet lahjat, voi sitä riemua!

Jaettiin lahjat ja ohjattiin sitten likat omaan huoneeseensa portin taa jatkamaan uusiin leluihin tutustumista, sai pentukin sitten turvallisesti tulla kylppäristä ilman pelkoa, että uudet lelut tulee syödyksi, haha.
Me isin kanssa sitten oikeastaan vaan möllötettiin ja taidettiin herkutella joulusuklailla.
Joulupäivänä käytiin tosiaan suunnitellun mukaisesti Vaasassa mun perheen luona, sekä tietty myös mun mummolassa.
Tapanina oli taas anoppilan vuoro ja syömisen ja jälkkärin jälkeen, kun likkojen serkut lähti kotiin, alkoi kuumottaa etenkin esikoista, että joko äiteen työ, siellä kun odotti vielä toinen kattaus lahjoja.










Ensimmäinen yhteinen joulu siis saatiin mukavasti pakettiin, kiitollinen kaikista ihanista hetkistä ja rakkaista ihmisistä <3



Me vietettiin uusi vuosi sillä lailla, että käytiin aiemmin päivällä Amarillossa Seinäjoella, onneksi olin varannut pöydän ajoissa, tupa oli aika täysi! Ruoat oli tavalliseen tapaan herkullisia, kuinkas muuten. Kotimatkalla napattiin vielä viimeiset jäätelöt matkaan ennen sovittua herkkutaukoa. Kotona katottiin leffa ja oltiin vaan.
Vuodenvaihteen lähestyessä katottiin pieni hetki YLEltä uuden vuoden ohjelmaa ja tietty laskemisen päätteeksi piti pussata omaa kultaa <3





Eipä siinä, hetken kuikuiltiin ikkunoista raketteja ja mentiin pian nukkumaan. Ei vanhat jaksa enää valvoa. Eikä onneksi tarvi :D




Niin se sitten alkoi, meidän eka yhteinen uusi vuosi, toivon niitä monia lisää.
Enpä taida tiedä montaa ihanampaa asiaa, kuin herätä virkeänä rakkaan ihmisen vierestä uuteen vuoteen.


Uusi alku.

Toivon tältä vuodelta ennenkaikkea lisää ihanaa perusarkea rakastamani miehen kanssa, työpaikkaa ja edistymistä hyvinvoinnin saralla.
Lupauksia en tee, niistä ei ole koskaan ollut mitään iloa, enemmänkin päinvastoin.

Tavoitteeksi on kuitenkin asetettu painonpudotus, joka toivonmukaan saa vauhtia kolmen kuukauden yhteisellä, isännän itsensä ideoimalla herkkutauolla.
Luulisi olevan helpompaa, kun molemmat tavoittelee samaa asiaa, eikä tarvi yksin yrittää ja epäonnistua, haha.

Toivon siis tältä vuodelta, että saan olla onnellinen, jakaa arkeni tuon ihanan miehen kanssa, toivottavasti ajan myötä hieman pienemmissä mitoissa ja siten terveempänä ja virkeämpänä :)

Tuokoon tämä vuosi tullessaan  kaikkea hyvää! 
<3





Tämän blogin suosituimmat tekstit

54/90

1, 2, 3 syyskuu!

Se parhain talvilomaviikko ikinä.